U vrnjačkom bioskopu još večeras možete pogledati od 18 časova “Alvin I veverice 3-urnebesni brodolom” I od 20 časova “Igre gladi”.

film

“Alvin i veverice 3-urnebesni brodolom” je animirani sinhronizovan film u kom tri dobro poznate – za muziku talentovane – veverice: Alvin, Teodor i Sajmon, i njihove drugarice iz benda „Čipets“ zaputili su se brodom na koncert, pretvorivši brod u svoje igralište. Međutim, nedugo nakon polaska dešava se brodolom koji ih izbacuje na pusto ostrvo daleko od svake obale. Dok pokušavaju da se vrate kući, shvatiće da ostrvo i nije toliko pusto kao što im se učinilo.

bioskop

Od 20 časova akcija „Igre gladi“ . Svake godine u ruševinama bivše Severne Amerike glavni grad Panema prisiljava svaki od 12 okruga da pošalje dvoje tinejdžera – mladića i devojku, kao učesnike u takmičenju u Igrama gladi – do smrti. To je okrutna kazna za ustanke u prošlosti i stalna vladina taktika zastrašivanja. Šesnaestogodišnja Ketnis Everdin dobrovoljno se prijavljuje umesto svoje mlađe sestre Primrouz. Oslanja se na svoje izoštrene instinkte, a mentor joj je pijani bivši pobednik Hejmič Abernati.

Karte na blagajni bioskopa po ceni od 150 dinara.