Večeras u vrnjačkom bioskopu možete pogledati romantičnu komediju „Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem.

Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem je savremena romatična komedija o iskušenjima da se pronadje prava osoba, kroz četiri potpuno različite ljubavne priče. U početku Stefan, mladi prepotentni beogradski šofer, koji ne veruje nikome i ni u šta, se zaljubi u Silvi, francusku šansonjerku, koja se suviše dugo kontrolisala, a sada je na ivici nervnog sloma i prvi put će uraditi sve ono o čemu je oduvek sanjala.Melita, frustrirana sredovečna žena, koja danju radi kao organizatorka koncerta uveče postaje razočarana fetiš domina, jer njen ljubavnik Brajan, američki diplomata, ustvari nije onaj za koga se predstavlja.

Pošto Melita ode iz hotela, sobarica Jagoda, suviše lepa za nekog ko suviše pije, odluči da iskuša vernost nemačkog biznismena turskog porekla, Orhana, koji umesto da kupi propalu srpsku firmu, ne planirano otkrije korene turske kulture u Beogradu i zaljubi se u Jagodu. Jagodina drugarica Đurđa, srpska policajka na dan svog venčanja sa Matom, hrvatskim policajcem ispovediće sve što je oduvek tajila od njega. Projekcija je u 20 časova a cena ulaynice 150 dinara