slika film 1 danas

I dalje je u toku 8.Kids Fest koji se održava u bioskopu Vrnjačka Banja.Večeras od 20 časova za mališane ali i njihove roditelje na repertoaru je “Mali vukodlak”, titlovana fantazija koja će se sigurno dopasti vašim mališanima. Slatkom Alfiju ništa nije bilo jasno kada se, iznenada, u noći svog sedmog rođendana pretvorio u vukodlaka. On postaje dvostruka ličnost – vuk je noću sposoban za potpuno drugačije stvari od onoga što radi stidljivi dečak preko dana. Da li će on moći da prihvati sebe onakvog kakav je stvarno?

slika film sutra 2
Sutra od 16 časova na repertoaru vrnjačkog bioskopa je sinhronizovan, animirani film “Gumeni tarzan” . Ivan Olsen je običan mladić, nije ni jak ni spretan, te ga otac, koji bi želeo snažnog sina, zove Gumeni Tarzan Pošto bi voleo da usreći oca, Ivan odlazi kod veštice koja će mu na jedan dan dati super moći. Biti superheroj je zanimljivo jedan dan, ali kada se ispostavi da je veštica pogrešila i da super moći traju i dalje, Ivan polazi u potragu za njom jer želi da bude onaj stari.


Od 18 časova takodje sutra titlovan, animirani film “Vanila gorilla”. Pahuljica dobro zna kako je to biti drugačiji. Od kada je rođen razlikuje se od ostalih gorila jer ima potpuno belo krzno. On živi u zoo-vrtu u Barseloni, gde je najveća atrakcija. Svi ga vole osim ostalih gorila, koji ne shvataju šta je šta je tako zanimljivo u vezi sa ovim čudakom, belim kao sneg. Ali Pahuljica ima plan! U društvu svog prijatelja Ajlura, crnog pantera reinkarnisanog u telu crvene pande, i male pametne devojčice Paule, on beži iz zoo-vrta kako bi pronašao vešticu koja će mu pomoći da postane normalan gorila. Vanilagorila“ je film inspirisan životom Pahuljice, albino gorile koji je od 1964. do 2003. godine. živeo u zoološkom vrtu u Barseloni. Pahuljica je bio jedini poznati albino gorila na svetu do sada. Godine 1967. našao se na naslovnoj strani magazina „National Geographic“, a njemu u čast je ime dobio jedan asteroid. Vanila gorila“ je zanimljiva kombinacija igranog filma i animacije.

slika film za sutra 1
A od 20 časova sutra možete pogledati sinhronizovan,avanturistički film “Tajne kuće krokodila”. Viktor je i oduševljen ali pomalo uplašen kada se njegova porodica useli u jezivu kuću njegovog ujaka. Kuća je ispunjena afričkim maskama, punjenim krokodilima, a tu je i mračna tajna: pre četrdeset godina u njoj je poginula jedna devojčica. Okolnosti njene smrti su ostale nepoznate. Viktor pronalazi dnevnik u tajnoj fioci ujakovog stola, a u dnevniku crteži na kojima malu devojčicu kroz kuću progoni par blistavih očiju. Da li je devojčica predvidela svoju smrt? Šta pokušava da kaže kroz zagonetke i slike?
Cene ulaznica su 130 I 100 dinara.