slika filma u vrnjackoj banji

Vrnjačka Banja – Nakon Festivala filmskog scenarija dešavanja vezana za filmsku umetnost sele se u salu bioskopa, pa tako od večeras pa do srede 22.avgusta komedija „Mračne senke“. Uloge tumače Džoni Dep, Mišel Fajfer, Eva Grin, Helena Bonam Karter i mnogi drugi.
Godine 1752. Džošua i Naomi Kolins s malim sinom Barnabasom zaplovili su iz Liverpula u Engleskoj kako bi započeli novi život u Americi. Ali, čak ni okean nije bio dovoljan da pobegnu od tajanstvenog prokletstva koje proganja njihovu porodicu. Dve
decenije prolaze i Barnabas (Džoni Dep) gospodari imanjem Kolinvud. Barnabas živi raskalašnim životom dok ne načini tešku grešku i slomi srce Anželike Brušar (Eva Grin). Veštica, u svakom smislu te reči, Anželika osuđuje ga na sudbinu goru od smrti: pretvara ga u vampira, a potom ga živog sahrani. Dva veka kasnije, Barnabas slučajno biva oslobođen iz grobnice i izlazi u veoma izmenjeni svet 1972. godine. Vraća se na Kolinvud i otkriva da je nekada veličanstveno imanje propalo. Disfunkcionalni ostaci porodice Kolins nisu prošli mnogo bolje, svaki sa svojim mračnim tajnama.
Projekcjija je u 20 časova a cena ulaznice 150 dinara.