slika predstava pevaj brate 2

U bioskopu vrnjačkog Kulturnog centra sutra predstava „Pevaj brate 2“. Uloge tumače Andrija Milošević, Milan Vasić, Milan Kalinić.

U Džeil, Marjan Dević i Fajta su ostvarili najluđe snove. Izabrani su da brane boje Srbije na Eurosongu! Eurosong se, bar u ovoj komediji, održava u Albaniji, Đirokatsri, gradu koji je starijim gledaocima poznat kao rodni grad Envera Hodže. Naravno, mi smo u modernoj i samo još malo pa ujedinjenoj Evropi i taj podatak nije od presudne važnosti. Bend „ Pevaj brate“ u trenutku kada počinje ova smešna i pomalo gorka priča, čeka da bude pozvan na scenu i „otpraši“ svoju pesmu koja se visoko kotira na evrovizijskim kladionicama. Postoje tu mali problemi, svi predstavnici su sabijeni u bivše bunkere, nisu na glamuroznom bekstejdžu, jer su se na generalnoj probi potukli predstavnici Grčke i Nemačke. Zbog mira u kući i Evropi organizator drži izvođače razdvojenim. Našim junacima to ne smeta. Spremni su da se popnu na muzički krov Evrope. Ali, nerešeni politički odnosi u našem delu Evrope, te karakteri naših junaka učiniće da misija Evrovizija postane gotovo nemoguća misija.
U bioskopu vrnjačkog Kulturnog centra sutra predstava „Pevaj brate 2“. Uloge tumače Andrija Milošević, Milan Vasić, Milan Kalinić.
Predstava je u 20 sati a cena karte 50 dinara.