Vrnjacka Banja privatni smestaj – smestaj za najizbirljiviji ukus

Ponuda smeštaja u Vrnjačkoj Banji – hoteli, apartmani, privatni smeštaj

Ponuda smeštaja u Vrnjačkoj Banji je raznovrsna, ipak vam savetujemo da odaberete neki od privatnih apartmana u Vrnjačkoj Banji. Za početak proverite i rezervišite neki od apartmana koji vam nudi Vila Lenka:

Vrnjačka Banja predstavlja jedinstveno mesto na mapi turističke ponude ne samo Srbije, već i mnogo šire, jer su na prostoru od svega nekoliko kvadratnih kilometara rasporedjeni izvori mineralnih voda različitih po sastavu, temperaturi i lekovitosti.
Osim toga, povoljan geografski položaj i klima, tradicija organizovanog turizma duga gotovo dva veka i nadaleko poznata gostoljubivost ljudi iz ovog podneblja, čine Vrnjačku Banju atraktivnim mestom za boravak ne samo gostiju kojima je potrebno banjsko lečenje, već i porodica, rekreativaca, sportista, ljubitelja prirode i kulturnih zbivanja.

privatni-smestaj-apartmani-vrnjacka-banja

Privatni smeštaj apartmani Vrnjačka Banja

Svi ovi gosti, tokom boravka u Vrnjačkoj Banji, s pravom očekuju čist, udoban i kvalitetan smeštaj na povoljnom mestu, u blizini izvora i lečilišta, ali i nadomak svih ostalih objekata značajnih za ugodan boravak.

Upravo ovakav privatan smeštaj vam nudi VILA LENKA 2 svojim temeljno sprovedenim konceptom apartmana da zadovolji potrebe gosta u svim aspektima, i vodeći računa o najsitnijim detaljima.

Utisci naših zadovoljnih posetlilaca:

U Vrnjačkoj Banji boravila sam zimus (van sezone). Mislim da je Vrnjačka Banja lepša zimi, prekrivena snegom nekako mi deluje romantično i „bajkovito“. Izabrala sam veoma lep i uredan apartman u Vila Lenki 2. Ne sećam se koji je bio broj apartmana ali to i nije bitno pošto su svi jako lepi i udobni. Ljubazni domaćini, udoban apartman, najlepša Banja Srbije – sve ovo je na mene ostavio veoma lep utisak. Svima preporučujem Vrnjačku Banju i Vila Lenku 2.

Jasna Radivojević

Prošle godine sam sa porodicom proveo 10 dana u Vrnjačkoj Banji. Pošto sam prvi put boravio u Vrnjačkoj Banji sestra mi je preporučila „Vila Lenku 2.“ i bio je to „pun pogodak“.

„Malo je reći“ da sam uživao koristeći jedan od osam prelepih apartmana – Vila Lenka 2 je jedna od najlepših i najmodernije opremeljenih vila u Vrnjačkoj Banji. A domaćini su bili vrlo ljubazni pa sam imao utisak da sam došao u posetu bliskim rođacima.

Dušan Slavković

Mapa centra Vrnjacke Banje gde se nalaze nasi apartmani

vrnjacka-banja-mapa-centar

Smestaj u centru Vrnjacke Banje - klikni za vecu mapu

Privatni Smeštaj u Vrnjačkoj Banji

Ocena smeštaja u Vrnjačkoj Banji

Prošle godine sam sa porodicom proveo 10 dana u Vrnjačkoj Banji. Pošto sam prvi put boravio u Vrnjačkoj Banji sestra mi je preporučila smeštaj u Vili „Lenka 2.“ i bio je to „pun pogodak“.

Ocena:5.0 zvezdica
*****