Mnogi očekivali velike kolicine padavina tokom decembra meseca, ali to se ipak nije dogodilo. Iako je kalendarski zima stigla pre dvadesetak dana do prvih vecih sneznih padavina na Goču je došlo tek juče. Ski staza na Gocu kojom upravlja Sportski Centar je tehnički bila spremna jos pre mesec dana medjutim zbog manjka snega zičara nije radila . Svi oni koji su odmarali poslednjih dana odnosno tokom novogodišnjih i Bozićnih praznika u Vrnjačkoj Banji mogli su da uzivaju u svemu onome što planina Goč nudi. Veliki broj turista posetio je Goč a dobar deo njih se i skijao na maloj stazi.

Ono što će obradovati sve one koji uzivaju u skijanju jeste informacija da je ski staza odnosno velika zičara danas konačno proradila jer je na stazi dovoljna kolicina snega. Sneg je na stazi utaban tako da u narednim danima očekuje skijaše kojima su dakle sada na raspolaganju i velika i mala staza.

Cene su iste kao proše godine , cena dnevnog ski pasa iznosi 400 dinara za odrasle a za 150 din. Za decu do 10 godina.

Ono što je svim skijašima na raspolaganju je noćno skijanje petkom i subotom od 17,30 do 21,30 a da najmanje je potrebno 10 skijaša.