Zvezda srpskog glumišta, Milan Lane Gutović, će u četvratk, 30. avgusta u 21h na vrnjačkom Amfiteatru, izvesti predstavu „Ukrađena ličnos’“. Sve tekstove koje je Lane Gutović obradio i sakupio, oslanjaju se na tekst Milenka Vučetića „ Barabe“, a muzička podloga u prestavi je Štrausov valcer. Predstava donosi dosta smeha, šarma, zabave svojstvene ovom velikom glumcu.

Sva izvođenja koja su održana u Makedoniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, igrana su pred punim gledalištima, a najavljena su i nova gostovanja.

Predstava „Ukrađena ličnos’“ je prikaz moderne, praktične, prilagodljive osobe, kojoj su za postizanje bilo kojih ciljeva, uslovi neobično laki. Ti isti uslovi koji su njemu prihvatljivi, za svaku drugu osobu bi bili neprihvatljivi, jer podrazumevaju poniženje i moralnu propast. Sa duhom seoske bitange i svojom spretnošću potura se Evropskoj uniji kao kandidat za predsednika. Da bi postao predsednik, nije mu teško da ispuni nijedan postavljen uslov, pa tako otkriva deo ličnosti koji ga čini scenski zanimljivom.