predsednik opstine vrnjacka banjaVelika sala SO Vrjačka Banja juče je bila mesto održavanja druge sednice SO.
Na jučerašnjoj sednici ostavku je podneo predsednik SO Miodrag Drago Popović a za novog predsednika SO Vrnjačka Banja izabran je Rodoljub Džamić. Potvrdjeni su mandati novim odbornicima a nakon toga usledila je rasprava oko izmena i dopuna Statuta opštine Vrnjačka Banja.
U daljem radu odbornici odnosno skupština, upoznata je sa Izveštajima o radu i finansijskim izveštajima javnih preduzeća i ustanova za 2011.godinu. Doneta je i Odluka o izmenama i dopunama Odluke o saobraćaju na teritoriji opštine Vrnjačka Banja, Odluka o načinu organizovanja i obavljanja delatnosti linijskog prevoza na teritoriji opštine Vrnjačka Banja.
Razrešeni su direktori JP Borjak, Dom zdravlja Dr Nikola Džamić, Ustanove Turistička organizacija Vrnjačka Banja, Kulturnog centra i JP Direkcija za planiranje i izgradnju. Za direktora JP Borjak imenovan je Ivica Lazarević, za direktora Turističke organizacije Ivan Trifunović a za VD direktora Doma zdravlja imenovana je Vesna Malićanin, za VD Kulturnog centra Saša Milenković, a JP Direkcije Vojkan Nikolić.
Na samom kraju jučerašnje sednice SO Vrnjačka Banja razrešeni su i imenovani članovi upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća i ustanova.