Od večeras pa do subote 30. juna u vrnjačkom bioskopu možete pogledati akcioni triler „Bojni brod“ u režiji Pitera Berga.
Scenario ovog filma potpisuju Erih Hober I Džon Hober a uloge tumače Aleksandar Skarsgard Lijam Nison Bruklin Deker Tejlor Kič Rijana.
Godine 2005. NASA otkriva planetu izvan Sunčevog sistema na kojoj su atmosferski uslovi slični onima na Zemlji. Da bi proverila da li postoji inteligentan život na ovoj planeti, NASA šalje snažan komunikacioni signal iz svoje baze na Havajima. Na Havajskim ostrvima, međunarodna pomorska flota u Perl Harboru se nedugo zatim suočava s napadom od strane superiornih snaga nepoznatog porekla. Vanzemaljci dolaze na planetu Zemlju sa misterioznim zadatkom.
“Bojni brod”
Alek Hoper (Tejlor Kič) je talentovan mladić kome fali disciplina. Njegov brat Stoun, pomorski komandant i zapovednik broda „Samson“, nagovara ga da se priključi mornarici i on ubrzo postaje poručnik na brodu „Džon Pol Džouns“. Uskoro će se braća naći u pomorskoj bici epskih razmera boreći se za opstanak čovečanstva.