Od večeras pa do 09. juna u vrnjačkom bioskopu svakoga dana po dve projekcije , najpre od 18 časova animirani sinhronizovan film “Alvin i veverice 3-urnebesni brodolom” a od 20 časova za one malo starije akcioni film “Igre gladi”. Film „Igre gladi“ režirao je Gari Ros, prema scenariju koji su napisali on, Suzana Kolins i Bili Rej. Istoimeni bestseler Suzane Kolins prvi je deo trilogije prodate u više od 26 miliona primeraka samo u SAD. Svake godine u ruševinama bivše Severne Amerike glavni grad Panema prisiljava svaki od 12 okruga da pošalje dvoje tinejdžera – mladića i devojku, kao učesnike u takmičenju u Igrama gladi – do smrti. To je okrutna kazna za ustanke u prošlosti i stalna vladina taktika zastrašivanja. Šesnaestogodišnja Ketnis Everdin dobrovoljno se prijavljuje umesto svoje mlađe sestre Primrouz. Oslanja se na svoje izoštrene instinkte, a mentor joj je pijani bivši pobednik Hejmič Abernati.
Uloge tumače Dženifer Lorens, Džoš Hačerson, Lijam Hensvort, Vudi Harelson, Elizabet Benks, Leni Kravic, Stenli Tuči, Donald Saderland.

 film igre gladi

Od 18 časova „Alvin I veverice 3: URNEBESNI BRODOLOM“ animirani, porodični, komedija, sinhronizovani.

Tri dobro poznate – za muziku talentovane – veverice: Alvin, Teodor i Sajmon, i njihove drugarice iz benda „Čipets“ zaputili su se brodom na koncert, pretvorivši brod u svoje igralište. Međutim, nedugo nakon polaska dešava se brodolom koji ih izbacuje na pusto ostrvo daleko od svake obale. Dok pokušavaju da se vrate kući, shvatiće da ostrvo i nije toliko pusto kao što im se učinilo.

Ulaznica za oba filma iznosi po 150 dinara.