Od večeras do srede 27. juna u vrnjačkom bioskopu možete pogledati dramu „Klip“. Uloge tumače Isidora Simijonović, Vukašin Jasnić, Sanja Mikitišin, Jovo Maksić, Monja Savić, Katarina Pešić, Sonja Janičić, Jovana Stojiljković, Vladimir Gvojić I mnogi drugi.
Scenario i režiju potpisuje Maja Miloš. Projekcija je od 20 časova a cea ulaznice 200 dinara.
Jasna je tinejdžerka koja živi okružena oskudicom beogradskih predgrađa. Otac joj je teško bolestan i ljuta je na sve i na svakoga, uključujući i sebe. Zaljubljena je u Đoleta, dečka sa kojim ide u školu, ali ni od tog odnosa ne dobija sve što bi želela. Turobnu svakodnevicu pokušava da potisne eksperimentisanjem u seksu, drogama i izlascima, sve vreme snimajući mobilnim telefonom sebe i ljude koji je okružuju. U tom surovom okruženju ipak se rađaju ljubav i nežnost.

filmKroz prizmu prividno jednostavne, mladalačke ljubavne priče film „Klip“ bavi se paradoksalnim sudarima nekontrolisane euforičnosti i agresije sa stanjima apatije i beznađa mladih generacija u Srbiji na početku 21. veka. Ogromna energija koju nose svi junaci filma, a posebno glavna junakinja, traži način da se ispolji, a da se time istovremeno zadovolje nepomirljive potrebe uklapanja i distanciranja od sredine u kojoj žive i da se u isto vreme prepozna i definiše sopstveni identitet.