Još večeras od 20 časova u Vrnjačkom bioskopu možete pogledati komediju,romansu “LOL” . Uloge u ovoj romansi tumače Majli Sajrus, Daglas But, Ešli Grin, Demi Mur i drugi.

slika film lol

Autentična priča koja savršeno opisuje odrastanje u današnjem digitalnom svetu, „LOL“ je rimejk izuzetno popularnog istoimenog francuskog filma iz 2008. Na početku nove školske godine u srednjoj školi, Lola (Majli Sajrus), ili Lol, kako je prijatelji zovu, daje sve od sebe da pronađe ravnotežu između porodice, škole, prijatelja i ljubavi. Kad joj srce slomi bivši dečko, Lolin svet će se dodatno iskomplikovati kad shvati da je njen najbolji prijatelj Kajl (Daglas But), muzičar u rok bendu u usponu, možda ljubav njenog života. U potrazi za nezavisnošću i sopstvenim identitetom, Lol će shvatiti da se, iako je Facebook „status“ lako promeniti, za pravu vezu vredi boriti.

Cena ulaznice je 150 dinara.

Naredni film koji je na repertoaru vrnjačkog bioskopa od ponedeljka 17.septembra  je akcija, avantura “Gnev titana”. Uloge tumače Sem Vortington, Lijam Nison, Rozamund Pajk, Ralf Fajns, Bil Naji, Deni Hjuston I drugi.

Projekcija je takodje od 20 časova a cena ulaznice 150 dinara.