Vrnjački bioskop ovih dana obećava vam mnogo smeha ukoliko se odlučite da upravo tamo provedete svoje veče jer do srede 13 juna možete pogledati komediju “Američka pita-ponovo na okupu”. Uloge u filmu tumače Džejson Bigs, Šenon Elizabet, Alison Hanigan, Kris Klajn, Nataša Lajon, Tomas Ijan Nikolas, Tara Rid, Šon Vilijam Skot.
film
Bilo je to leta 1999. kad su dečaci iz malog grada u Mičigenu započeli misiju gubljenja nevinosti. U godinama koje su usledile Džim i Mišel su se venčali, dok su se Viki i Kevin rastali. Oz i Heder su se udaljili, a Finč i dalje žudi za Stiflerovom mamom. Sada se ovi dugogodišnji prijatelji vraćaju kući kao odrasli ljudi da se prisećaju i da budu inspirisani tinejdžerima koje drmaju hormoni i koji su pokrenuli ovu legendu komedije.

U komediji „Američka pita. Ponovo na okupu“ svi likovi iz „Američke pite“ koje smo upoznali pre više od deset godina vraćaju se u Ist Grejt Fols na proslavu deset godina mature. U jednom produženom vikendu otkriće šta se promenilo, ko nije, i to da vreme i udaljenost ne mogu da prekinu prijateljske veze.

Projekcija je u 20 časova a cena ulaznice i dalje nepromenjena i iznosi 150 dinara.