kamp andrea lekic u banji

Kapiten srpskih rukometašica, Andrea Lekić, priprema drugo izdanje kampa za mlade igračice i igrače u Vrnjačkoj Banji. Kamp je na programu od 30. juna do 6. jula u prelepom ambijentu i sjajnim uslovima koje pruža najpoznatija srpska banja. Svi učesnici biće smešteni u hotelu “Solaris Resort”, a svi treninzi će se odvijati u hali “Vlade Divac”. Deca na ovom kampu imaju priliku da nauče dosta toga, a organizatori se trude da im bude ispunjen svaki deo dana. Program je delom zamišljen tako da praktično svaki dan deca imaju aktivnosti kao profesionalni sportisti.
Jedan od pokazatelja da ovaj kamp ide u pravom smeru je podatak da se iz sredina odakle su stigli prvi polaznici prošle godine, već do sada prijavilo višestruko više dece. Najviše učesnika ovog leta biće iz zemalja EX-YU područja, ali raste broj prijavljenih iz Norveške i Rumunije,     poručuju organizatori.
Uz smernice najbolje igračice planete i njenog stručnog tima, za očekivati je da mladi zaljubljenici u rukomet i ovog leta na kampu dožive pregršt nezaboravnih iskustava. Pored Andree, na kampu će u ulozi trenera golmana biti Kaća Tomašević, dok stručni tim predvode Goran Cmiljanić, Vesna Bojković i Marija Lojanica.