Od večeras pa do 7. januara ljubitelji sedme umetnosti mogu da uživaju u romantičnoj komediji „Ponoć u Parizu“.

Ovo je romantična komedija o porodici koja zbog posla odlazi u Pariz i mladom paru koji planira venčanje na jesen, te o njihovim iskustvima koja će im promeniti živote. Priča o velikoj ljubavi mladića prema Parizu i iluziji koju ljudi imaju da bi im drugačiji život bio daleko bolji.

Čak i onima koji nikad nisu bili u Parizu sam spomen njegovog imena više je nego metafora za čaroliju – čak sinonim. Na svetu sigurno ne postoji bolje mesto koje bi Woody Allen odabrao za svoju novu romantičnu komediju. Pariz je grad jedinstvene mitologije i nasleđa, slavan po neverovatnoj lepoti svojih ulica, bulevara i vrtova, kao i raskoši unutar mnoštva najvećih muzeja sveta. Politička i kulturna istorija i događanja odjekuju aurom legendarnih restorana i kafića. Prošlost blista celim gradom i idealna je za priču o čoveku koji traži inspiraciju za osećanja i preispitivanje vlastitog života.
Film Ponoć u Parizu poklon je kojeg je Vudi Alen namenio gradu svetlosti kojeg smatra ravnopravnim Njujorku: „Naravno da sam pristrasan što se tiče Njujorka – tamo sam se rodio i odrastao. Ali, da ne živim u Njujorku, sigurno bih živeo u Parizu.“

Uloge tumače Oven Vilson, Rejčel Mekadams, Keti Bejts, Majkl Šin, Karla Bruni..

Scenario i režija: Vudi Alen

Projekcija je od 20 časova a cena ulaznice je 150 dinara