slika filmOd večeras pa do srede 12.septembra u vrnjačkom bioskopu možete pogledati romantičnu komediju „Prijatelji“. Uloge tumače Dženifer Vestfeld, Adam Skot, Maja Rudolf, Džon Ham, Kristen Vig…

Džejson i Džuli  imaju preko trideset godina; samci su sa Menhetna. Najbolji su prijatelji još od studentskih dana, žive u istoj zgradi, veruju jedno drugom i nisu jedno drugom privlačni u seksualnom smislu. Na početku filma sastaju se u šik restoranu u centru grada s najbližim prijateljima – dva venčana para. To su zabavni i iskreni Lesli i Aleks koji bez imalo pardona imaju brzinski seks u toaletu restorana kad Džuli i Džejson stignu u restoran.

Na ponašanje nevaspitane dece za stolom do njihovog Džejson i Džuli primete kako nije pristojno dovoditi decu na tako sofisticirano mesto. Ali, baš tada im Lesli saopštava da je trudna. Džuli i Džejson se postide pa od srca čestitaju svojim prijateljima, prvim koji će dobiti dete. Lesli i Aleks ih uveravaju da nikad ne bi doveli decu u šminkerski restoran, da će biti kul roditelji i da se ništa neće promeniti – a onda priča dobija drugačiji zaokret.

Projekcije su od 20 časova a cena ulaznice 150 dinara.