Sa ovogodišnjeg Sajma tirizma koji je održan od 23.do 26.februara Specijalna bolnica ”Merkur” Vrnjacka Banja otišla je sa nagradom u kategoriji Zdravstveni turizam sa pratećim programima .

I ove godine žiri beogradskog Sajma imao je veoma težak zadatak,da izabere najbolje u 8 kategorija. Na Sajmu je ove godine Specijalna bolnica “Merkur” nastupila samostalno što je za ljude iz Merkura bio veliki izazov ali i odgovornost.Predstavili su veoma veliku ponudu koju Merkur nudi gostima i još jednom potvrdili das u najbolji.

Predstavljeni su programi zdravlja ali i svi wellness programi.Predstavljeni su i „KaviFit“ i „KaviLift“ program najsavremeniji način oblikovanja tela i zatezanja lica.

Pored ovoga jedan deo Merkurovog štanda na Sajmu bio je posvećen ljudima obolelim od dijabetesa,posetiocima je bilo omogućeno da izmere nivo šećera u krvi ,probaju specijalitete koji se pripremaju u okviru programa “Hrana – lek u dijabetesu“ a sve vreme na štandu je bila,nosilac projekta, dr Danijelom Karamarković sa kojom su svi zainteresovani mogli da se posavetuju na pomenutu temu.

Ovo kao i ponuda Merkura izazvala je veoma veliko interesovanje posetilaca Sajma.