Kompanija Voda Vrnjci predstavila je svoj proizvodni asortiman na sajmu hrane i pića Foodrex koji je održan od 9. do 12. februara na Beogradskom sajmu.
Prvu internacionalnu sajamsku manifestaciju ovog tipa kod nas, pratila je izuzetna posećenost i pored neuobičajeno loših vremenskih prilika koje su aktuelne u zemlji.
Foodrex je doveo i mnoge potencijalne strane partnere u Srbiju, a kompanija Voda Vrnjci je imala dosta konstruktivnih sastanaka sa potencijalnim stranim partnerima. Najviše je bilo reči o proširenju izvoznih kapaciteta u smislu širenja tržišta na nove zemlje. Od stranih posetilaca najviše pažnje su privukli oni iz afričkih zemalja i dalekog istoka kojima je Voda Vrnjci izuzetno zanimljiva za eventualnu saradnju.


Od proizvodnog asortimana Vode Vrnjci, najveće interesovanje posetilaca izazvala je boca premium mineralne vode ELEMENT koja je, može se slobodno reći, najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg Foodrexa.
Nakon dana zatvaranja Sajma, sve količine hrane i pića koje nisu podeljene posetiocima, donirane su u humanitarne svrhe, čemu je svoj doprinos dala i kompanija Voda Vrnjci.
Očekujemo da će se sledeće godine ova manifestacija proširiti na još više izlagača, a kompanija Voda Vrnjci će svojim učestvovanjem opet prirediti pregršt prijatnih iznenađenja posetiocima.