biznis mladih srbije

Konkurs za biznis ideje raspisan je 25.septembra u okviru programa „Biznis mladih Srbije“ a sada je produžen je do subote 3. novembra.
Do sada je stigao veliki broj prijava ali je pogodnost što je konkurs produžen kako bi se što više mladih ljudi javilo.Na konkurs se mogu javiti mladi starosti do 35 godina Ovo je u okviru Projekta održivog lokalnog razvoja koji je zaživeo tokom 2011. godine.
Mladima je na ovaj način omogućeno da prođu niz treninga koji će im pomoći da unaprede svoje biznis ideje i razviju ih u biznis planove, koji će u februaru 2013. godine biti razmatrani za kreditiranje u okviru „Superstep“ kreditne linije Erste Banke namenjene mladima koji započinju sopstveni posao.
Za mlade koji uspešno prođu sve treninge i osnuju sopstveni biznis biće obezbeđene i dodatne obuke iz različitih oblasti poslovanja kao i biznis mentorstvo u trajanju od godinu dana. Konkurs ima za cilj da svima onima koji razmišljaju o pokretanju posla i misle da imaju dobru ideju omogući da tu ideju realizuju.