Vrnjacka Banja – U okviru predizbornih aktivnosti političke stranke su se „razletele“ da gradjanima detaljno objasne programe svojih partija koji će im,naravno, doneti „boljitak“.

vrnjacka banja kampanja

Tako su, u okviru obilaska Srbije mladi LDP-a posetili Čačak, Kraljevo i Vrnjačku Banju. Pored njih proteklog vikenda Vrnjačku Banju posetio je i lider Nove Srbije Velimir Ilić sa saradnicima. Tokom posete mladi LDP-a delili su najnovije izdanje “ISTINE” i razgovorali sa mladima Vrnjačke Banje koji su ih sa mladima SPO-a na Promenadi dočekali .Omladina LDP-a I SPO-a Vrnjačke Banje iznela je svoje potrebe i probleme.

vrnjacka banja i velja ilic

Ldp želi da svoju kampanju sprovede na ovakav način obilazeći Srbiju jer, kako kažu, živa reč je živa reč, nisu želeli concept komunikacije sa građanima preko reklama i plaćenih TV termina. Tokom posete predstavili su svoj program i planove za jaču i razvijeniju Srbiju. U Vrnjačkoj Banji izlaze na izbore sa SPO-om pod sloganom „Preokret za Vrnjačku Banju“
velja ilic
Pored njih Vrnjačku Banju je posetio i Velimir Ilić, lider Nove Srbije kog su dočekali predstavnici OO NS Vrnjačka Banja kao i predstavnici OO SNS Vrnjačka Banja. Velimir Ilić je izmedju ostalog rekao da se iskreno nadaju pobedi ove koalicije na predstojećim izborima.