slika otvoren loe fest 2

Dj Dušan Lazović sinoć je otvorio  šesti Lovefest koji je u toku u Vrnjačkoj Banji. Letnja pozornica odnosno amfiteatar bio je bukvalno  prepun mladih, ljubitelja elektronske muzike, sa svih strana kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Mlade je na početku zabavljao Dj Miloš Pavlović zatim Dj Alex Niggeman a neka dva sata posle ponoći usledio je nastup jednog od najpoznatijih svetskih Dj-eva  Jamesa Zabiela.

slika kamp love fest

 

Nastup je zaista bio jedinstven a mladima je priredjen i neverovatan vizuelni spektakl.Očekivanja za sinoć su od strane organizatora bila zaista velika, što se i ostvarilo, veliki broj posetilaca je bio.Karata za pojedinačne dane  više nema u prodaji do sinoć su ostali samo kompleti. Omladina je sa svih stranba Srbije ali i iz inostranstva. Organizatori Lovefest-a napravili su i Hostel za posetoce kao i kamp a u saradnji sa direktorkom UTŠ . Kao hostel u kome je smešten veliki broj mladih koristi se Internat UTŠ. Na Lovefestu je prisutan veliki broj volontera  iz cele zemlje pa i iz Vrnjačke Banje.

slika otvoren love fest

Prošle godine Lovefest je okupio oko 15000 mladih a ako je sudeći po prethodnoj noći, taj broj će biti premašen.

U svakom slučaju divno je videti tokiko mladih ljudi na ulicama Vrnjačke Banje.

Večeras će sve posetioce trstenički DJ Kind Of Man, a zatim nastupa danski Dj Noir. Njegova  karijera beleži saradnju sa brojnim poznatim svetskim DJ-evima, pa se i u Vrnjačkoj Banji očekuje odličan i zapažen nastup.