Vrnjacka Banja – Nakon „pauze“ od dvadesetak dana a zbog velikih količina snega naplata parkinga u Vrnjačkoj Banji opet funkcioniše,tačnije funkcioniše od 20.februara. Naime zbog velikog snega koji je pao parkirališta nisu bila očišćena pa samim tim nije vršena ni naplata parkinga medjutim kako se sneg topi a parkirališta čiste sistem opet funkcioniše kao pre padavina. Proteklih dana radnici JP “Beli Izvor“ kao i radnici parking servisa radili su na čišćenju parkirališta kod Putnika i ostalih parking mesta a kako bi gradjani mogli nesmetano da se parkiraju a parking servis da vrši naplatu parkinga.


Ono što gradjani a i gosti Vrnjačke Banje treba da znaju jeste to da ukoliko parking mesto na kome se parkiraju nije očišćeno od snega , nisu obavezni da plate i ne mogu dobiti kaznu za neplaćanje parkinga.

Novom odlukom smanjeno je radno vreme naplate parkinga i to sada izgleda ovako , do 01.maja naplata se vrši od 7-20h a od 01. maja pa do 01.08. od 7-22h.

Što se tiče vikenda situacija je ostala nepromenjena. Ono što raduje i vrnjčane ali i goste jeste to da trenutno ozloglašeni „pauk“ nije u funkciji.