Film, komediju, “Parada” režiser Srdjan Dragojevic, smatra svojim najboljim ostvarenjem. Film prati grupu gej aktivista koji pokušavaju da organizuju Paradu ponosa u Beogradu. Kada policija odbije da obezbedjuje skup, oni se obracaju Limunu (Kojo), vlasniku agencije za obezbedjenje i ratnom veteranu.

Uloge tumače Nikola Kojo, Miloą Samolov, Hristina Popović, Goran Jevtić, Goran Navojec, Dejan Aćimović, Toni Mihajlovski, Mladen Andrejević i drugi…..

Film će igrati u vrnjačkom bioskopu od 19.-21. decembra a zbog velikog interesovanja koje već sada vlada, projekcije će biti u 18 i u 20 časova.Cena ulaznice nešto viša nego uobičajena i iznosi 250 dinara.

Naredni film u bioskopu biće akciona SF drama “Čelična borba” .

Propali bokser Čarli Kenton izgubio je šansu da osvoji titulu kada su čelični roboti, teški jednu tonu i visoki dva i po metra, preuzeli ring. Sada, kad je ništa više od običnog promotera, Čarli zarađuje veoma malo para, tako što sklapa male robote od ostataka metala, da stigne od jednog ilegalnog boks meča do drugog. Kada dotakne dno života, nevoljno će se udružiti s otuđenim sinom Maksom (Dakota Gojo) kako bi stvorio i trenirao šampionskog borca.

Uloge tumače Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Kevin Durand, Hope Davis…

Film je u vrnjačkom bioskopu od 22-24 decembra a cena ulaznice je standardnih 150 dinara.