Deveti zimski sportski susreti opština , javnih preduzeća i ustanova Srbije i Crne Gore , održani su u Vrnjackoj Banji. Organizator susreta po deveti put je Vojna ustanova “Breza” I firma “Granada” doo iz Beograda.

Ove godine učestvovale su 22 ekipe izmedju kojih SO Budva, SO Kolašin,Vodovod Budva i Podgorica, SO Tivat i Bijelo Polje, Bajina Bašta, Bečej i  Velika Plana, JP Vodovod i kanalizacija Beograd, Čistoća Beograd i drugi.

Prvog dana ovih susreta predstavnike ekipa primio je zamenik predsednika opštine Vrnjačka banja Vojislav Vujić koji im je pozeleo da pored takmičenja uzivaju u lepotama Vrnjačke Banje.

U jakoj konkurenciji a borivši se u disciplinama kao što su odbojka, mali fudbal, rukomet, košarka, pikado, streljaštvo i plivanje, radnici opštine Vrnjačka Banja osvojili su 7 pehara .

Prvo mesto u šahu u muškoj konkurenciji zatim takodje prvo mesto u košarci u muškoj konkurenciji ,zatim drugo mesto u stonom tenisu u muškoj konkurenciji,takodje drugo mesto u kuglanju u zenskoj konkurenciji dok su treće mesto osvojili u kuglanju u muškoj konkurenciji,u ekipnom plianju I u streljaštvu ekipno.

Radnici Opštinske uprave Vrnjačka Banja osvojili su takodje drugo mesto u generalnom plasmanu i zlatnu medalju za najbolje vreme u plivanju.

To je bio povod da ekipu Opštinske uprave Vrnjačka Banja danas primi predsednik opštine Zoran Seizović koji je izrazio želju da iduće godine osvoje zlato.