Održana druga sednica SO Vrnjačka Banja

predsednik opstine vrnjacka banjaVelika sala SO Vrjačka Banja juče je bila mesto održavanja druge sednice SO.
Na jučerašnjoj sednici ostavku je podneo predsednik SO Miodrag Drago Popović a za novog predsednika SO Vrnjačka Banja izabran je Rodoljub Džamić. Potvrdjeni su mandati novim odbornicima a nakon toga usledila je rasprava oko izmena i dopuna Statuta opštine Vrnjačka Banja.
U daljem radu odbornici odnosno skupština, upoznata je sa Izveštajima o radu i finansijskim izveštajima javnih preduzeća i ustanova za 2011.godinu. Doneta je i Odluka o izmenama i dopunama Odluke o saobraćaju na teritoriji opštine Vrnjačka Banja, Odluka o načinu organizovanja i obavljanja delatnosti linijskog prevoza na teritoriji opštine Vrnjačka Banja.
Razrešeni su direktori JP Borjak, Dom zdravlja Dr Nikola Džamić, Ustanove Turistička organizacija Vrnjačka Banja, Kulturnog centra i JP Direkcija za planiranje i izgradnju. Za direktora JP Borjak imenovan je Ivica Lazarević, za direktora Turističke organizacije Ivan Trifunović a za VD direktora Doma zdravlja imenovana je Vesna Malićanin, za VD Kulturnog centra Saša Milenković, a JP Direkcije Vojkan Nikolić.
Na samom kraju jučerašnje sednice SO Vrnjačka Banja razrešeni su i imenovani članovi upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća i ustanova.