Od večeras pa do 04.februara u vrnjačkom bioskopu od 18 časova možete pogledati sinhronizovan animirani film “Misija-spasiti Božić”

Film “Misija Spasiti Božić – 3D” nam otkriva neverovatan, nikada ranije dobijen odgovor na pitanje svakog deteta: “Kako Deda Mraz isporuči sve one poklone u samo jednoj noći?” Odgovor je: Deda Mraz ima teleporter ultra visoke tehnologije, koji je sakriven ispod Severnog pola. U suštini ovo je jedna vesela priča o pomalo čudnoj porodici i jednom neobičnom heroju Arturu, sa zadatkom koji mora hitno završiti, pre nego što osvane božićno jutro.

Glasove pozajmili: Dragan Vujić Vujke, Slobodan Stefanović, Siniša Ubović, Jelena Petrović, Feđa Stojanović, Katarina Gojković, Milan Antonić, Vesna Stanković…

Predstava počinje u 18 h, cena ulaznice je 150. din.

U istom terminu,dakle od večeras do 04.februara ali od 20 časova možete pogledati akcionu dramu “Besmrtnici”.

Brutalni i krvoločni kralj Hiperion (Miki Rurk) i njegova vojska iz Herakliona divljaju po Grčkoj u potrazi za davno izgubljenim epirskim lukom, kojim će kralj moći da zbaci sa vlasti bogove sa Olimpa i postane neprikosnoveni gospodar sveta.

Nemilosrdni Hiperion i njegove legije uništavaju sve pred sobom, a kamenorezac po imenu Tezej (Henri Kavil) zaklinje se da će osvetiti smrt svoje majke koja je umrla u jednom od Hiperionovih napada.

Tezej upoznaje sibelinsku proročicu Fedru (Frida Pinto), a njene uznemirujuće vizije o budućnosti ovog mladića ubediće je da je on osoba koja može da zaustavi ovo uništenje. Uz njenu pomoć, Tezej će okupiti manju grupu sledbenika i prihvatiće svoju sudbinu u poslednjoj bici za budućnost ljudskog roda.

Uloge: Mickey Rourke, Stephen Dorff, Luke Evans, John Hurt, Henry Cavill…

Cena ulaznice je 150. din.