Vrnjačka Banja ima veoma veliki broj kafića, picerija i poslastičarnica. Moramo da naglasimo da su cene u ovim objektima vrlo pristupačne i zahvaljujući ovoj činjenici, gosti se osećaju vrlo slobodno i prijatno i nemaju nelagodnost visokih cena kao u ostalim tursitičkim mestima Srbije.

kafić Boss u Vrnjačkoj Banji

Na vrnjačkoj promenade odnosno u centralnoj ulici nalaze se “Boss”, omiljeno mesto mladih kako tokom dana tako u večernjim satima, ”In caffe” koji radi samo tokom letnjih meseci, zatim café “Kralj” na početku promenade koji radi tokom cele godine i takodje je jedno od onih lokala koji su tokom celog dana puni. „Lido kafe“? Šta reći? Samo pohvale osoblju za izuzetno prijatnu atmosferu i spontanost. Nedaleko od Promenade se nalazi „Rubljov“ omiljeno mesto velike većine gostiju Vrnjačke Banje, Rubljov je ujedno i poslastičarnica sa velikim izborom slatkog uksa :)

picerija Savka Vrnjacka Banja

Još jedno mesto za dobar provod jeste cafe ”Savka”. Nalazi se na prelepoj lokaciji, u cenralnom banjskom parku odmah do termomineralnog kupatila. Nudi vam veliki izbor hrane I pića uz povremena gostovanja di džejeva. Tokom leta ovde se održava sada već tradicionalni veliki maskembal, koji je prerastao u nešto zaista specifično da za njega svi kostime spremaju po par meseci unapred. Inače cafe „Savka“ je mesto na kome bi pozavidele mnoge Evropske metropole i požele da ga imaju u svojoj ponudi. „Savka“ je mesto sa stilom za ljude koji znaju šta žele! Inače „Savka“ je i izuzetna picerija, koja će Vam pružiti najprijatnije ukuse hrane koje ćete dugo pamtiti.