Vrnjacka Banja – Vanredna sednica opštinskog Veća opštine Vrnjačka Banja razmatrane su četiri tačke dnevnog reda. U okviru prve tačke usvojene su izmene finansijakih planova Mesne zajednice vrnci zatim Opštinske Organizacije Crvenog krsta Vrnjačka Banja i OŠ ”Branko Radičević” iz Vraneša.

U daljem toku sednice data je saglasnost na Sporazum o regulisanju medjusobnih prava i obaveza izmedju opštine Vrnjačka Banja i JP”Beli Izvor”. Članovi Veća razmatrali su predlog za rešavanje medjusobnih potraživanja BU”Tara” I opštine Vrnjačka Banja.Aneks ovog Ugovora takodje se našao pred članovima veća na jučerašnjoj sednici.

Vezano za dogradnju obdaništa pri OŠ”Bane Milenković” u Novom Selu koji bi bio montažni objekat površine 150 m2, razmatran je predlog ugovora sa fondacijom “NJKV princeza Katarina”. Lokacija za izgradnju ovog objekta još uvek se nezna jer je to izbor donator.Članovi veća dali su saglasnost na zahtev PU”Radost” za sredstva koja nedostaju a za projekat uvodjenje obnovljenih izvora energije u vrtiću, Gimnaziji i UTŠ.