Hotel Promenada

HOTEL „PROMENADA“ – VRNJAČKA BANJA

hotel Promenada vrnjacka banja

Hotel Promenada Vrnjačka Banja

Hotel Promenada je vlasništvo Ministarstva unutrašnjih poslova, ali je odnedavno počeo da pruža usluge svim turistima. Tako je Vrnjačka Banja dobila još jedan hotel na izuzetno atarktivnoj lokaciji. Hotel se nalazi na samoj promenadi, pored vrnjačke rečice i vrnjačkog parka. Hotel Promenada je doskoro bio rezervisan samo za radnike MUP a, ali na sreću otvoren je i za nas obične :)

Hotel Promenada Vrnjačka Banja je objekat koji raspolaže sa 165 ležaja u kategoriji apartmana, jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svaka soba ima kupatilo i telefon, a pojedine sobe imaju terasu i TV prijemnike. Objekat ima TV salu, salu za konferencije (kapacitet oko 150 osoba), letnju terasu, aperitiv bar, internet salu, vinski podrum sa velikim asortimanom vina. Restoran nudi izbor klasične i nacionalne kuhinje i pripremu dijetalnih obroka. Usluga u Hotelu Promenada su na bazi punog pansiona.

Cene u Hotelu Promenada su vrlo pristupačne, za rezervaciju i druge pojedinosti nazovite:

Hotel Promenada

Vrnjačka bb, Vrnjačka Banja
tel. 036 611 060

hotel promenada u vrnjackoj banji

Vrnjačka Banja Hotel Promenada

13 Komentari

 1. Interesuje me kolika je cena dvokrevetnog apartmana, pun pansion, za period od 01.07.-07.07.2013.
  Radnik sam MUP-a, dosao bih sa zenom i detetom od 3 godine koje koristi zajednicki lezaj.

 2. Poštovani,
  interesuje me kolika je cijena dvokrevetnog apartmana punpansion za period od 01.05. do 04.05.2013.godine. Hvala!

 3. Postovane kolege, ako se ceme nisu od zimus menjale, pun pansion je po osobi 1180,00 din sa boravisnom taksom za zaposlene u MUPu i 1980,00 za komercijalne goste. Deca do 7 god ne placaju nista ako koriste zajednicki lezaj.

  Pozdrav

 4. Postovani, interesuju me cene u vasem hotelu kako se krecu ili gde bi mogla sama da vidim. Imam dva decaka jedan sedam godina i pet godina i kako se krecu cene za njih ako bi koristili krevete sa roditeljima, a koristili bi dvokrevetnu sobu. Kpliko je polupansion a koliko pun pansion.
  Hvala unapred.

 5. Radnik sam MUP/a i dosao bih sam na par dana na boravak u hotelu krajem meseca maja….Da li moram slati zahtev MUP/u ili mogu doci licno i uzeti sobu.Vas da mi posaljete broj telefona radi rezervacije.
  Unapred hvala.

 6. Radnik sam MUP-a. Koristim god. odmor od 05.08. U kom periodu bih mogla sa muzem da koristim pun pansion 7-do 10 dana i moram li slati zahtev MUP-u? U Vr. Banji smo bili vise puta, prelepo je, posebno je ljubazno osoblje odmaralista, pa je kao kod kuce prijatna atmosfera. Ako nije sve popunjeno na koji broj telefona da pozovem radi dogovora o terminu.
  Zahvaljujem!

 7. Poštovani,
  želela bih da rezervišem dvokrevetnu sobu kraj avgusta početak septembra. Smatram da je Vaš hotel na odličnoj lokaciji jer bih dovela stariju ženu koja ne može puno da se kreće. Nisam radnik MUP-a Srbije a želela bih u Vašem hotelu da provedem godišnji odmor.
  unapred hvala
  s poštovanjm,
  Svetlana.P

 8. Postovani, radnik sam MUP-a, volela bih sa porodicom da provedem odmor u vasem hotelu. Imamo dvoje dece od 4,5 i 1,5 godina. Interesuje me da li ima slobodna dvokrevetna soba u terminu od 09.09. do 19.09. i koliko bi kostalo? Hvala!

 9. Postovani, da li imate jednu slobodnu trokrevetnu sobu u periodu od 15.02. do 17.02.2014. godine. Kao i koliko bi me kostao boravak u navedenom periodu na bazi punog pansiona? Unapred zahvalna.

 10. gde mogu da nedjem Telefon od hotela za rezervaciju..

 11. Kako stići kolima do Hotela Promenada iz pravca Beograd-Kruševac-Vrnjačka banja? Da li Kraljevačka-Beogradska-Slatinski Venac-Moša Pijade -Partizanska ulica ili može nekako drugačije?

 12. Postovani,
  molim da mi posaljete E mail hotela Promenada, da bih direktno s njma dogovorio neke detalje oko naseg smestaja.
  Unapred hvala. Djoko Blagojevic.

 13. Нисам радник МУП-а интересује ме пун пансион у хотелу у периоду од 10.08-20.08.2015!Има ли слободан термин?

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>