Hotel Poštanski Dom

napisao Banja ·  

HOTEL POŠTANSKI DOM – VRNJAČKA BANJA

hotel postanski dom vrnjacka banja

Hotel Poštanski Dom Vrnjačka Banja

Hotel Poštanski Dom se nalazi u jednom od najlepših i najmirnijih delova Vrnjačke Banje. U sobama i apartmanima hotela Poštanski Dom ima mesta za 60 gostiju na noćenju u izuzetnom smeštaju, dok restoran prima i do 120 gostiju.

apartman u hotelu postanski dom

apartman u Hotelu Poštanski Dom

Ovakvi kapaciteti i lokacija omogućavaju da hotel Poštanski Dom ponudi idealne uslove za odmor i rekreaciju, banjsko lečenje, organizaciju seminara, kongresa i naučnih skupova, kao i raznih kulturnih manifestacija. Bogatstvo ponude hotela poštanski Dom upotpunjuju ljudi koji tamo rade. Idealna kombinacija mladosti, iskustva i stručnog znanja, uz iskrenu želju da se gostu pruži najviše moguće predstavlja ono najbolje iz oblasti turizma i ugostiteljstva.

soba u hotelu postanski dom vrnjacka banja

soba u hotelu Postanski Dom

Uređen hotelski parking ima dovoljno mesta za automobile svih gostiju. Parkić Hotela je mesto gde se lepi dani mogu provesti u šetnji, partiji šaha sa prijateljem ili opuštenom razgovoru.
Zgrada u kojoj je smešten hotel Poštanski Dom napravljena je 1937. godine. Kompletno je sanirana i obnovljena tokom 1990. godine, tako da sada zadovoljava sve zahteve modernog turizma. Spoj patine i modernog čini zanimljivu arhitektonsku kombinaciju koja stvara lagodnu atmosferu.

Cene smeštaja u Hotelu Poštanski Dom možete pogledati ovde .

Ukoliko Želte da rezervišete smeštaj u Hotelu pogledajte adresu i telefone:

Hotel Poštanski Dom

Banović Strahinje 8, Vrnjačka Banja 36 210
tel. 036 611 922, 036 611 923
faks 036 611 568

postanski dom banja

Vrnjacka Banja Hotel Poštanski Dom

About

Komentari

Kazite vase misljenje...