HOTEL POŠTANSKI DOM – VRNJAČKA BANJA

hotel postanski dom vrnjacka banja

Hotel Poštanski Dom Vrnjačka Banja

Hotel Poštanski Dom se nalazi u jednom od najlepših i najmirnijih delova Vrnjačke Banje. U sobama i apartmanima hotela Poštanski Dom ima mesta za 60 gostiju na noćenju u izuzetnom smeštaju, dok restoran prima i do 120 gostiju.

apartman u hotelu postanski dom

apartman u Hotelu Poštanski Dom

Ovakvi kapaciteti i lokacija omogućavaju da hotel Poštanski Dom ponudi idealne uslove za odmor i rekreaciju, banjsko lečenje, organizaciju seminara, kongresa i naučnih skupova, kao i raznih kulturnih manifestacija. Bogatstvo ponude hotela poštanski Dom upotpunjuju ljudi koji tamo rade. Idealna kombinacija mladosti, iskustva i stručnog znanja, uz iskrenu želju da se gostu pruži najviše moguće predstavlja ono najbolje iz oblasti turizma i ugostiteljstva.

soba u hotelu postanski dom vrnjacka banja

soba u hotelu Postanski Dom

Uređen hotelski parking ima dovoljno mesta za automobile svih gostiju. Parkić Hotela je mesto gde se lepi dani mogu provesti u šetnji, partiji šaha sa prijateljem ili opuštenom razgovoru.
Zgrada u kojoj je smešten hotel Poštanski Dom napravljena je 1937. godine. Kompletno je sanirana i obnovljena tokom 1990. godine, tako da sada zadovoljava sve zahteve modernog turizma. Spoj patine i modernog čini zanimljivu arhitektonsku kombinaciju koja stvara lagodnu atmosferu.

Cene smeštaja u Hotelu Poštanski Dom možete pogledati ovde .

Ukoliko Želte da rezervišete smeštaj u Hotelu pogledajte adresu i telefone:

Hotel Poštanski Dom

Banović Strahinje 8, Vrnjačka Banja 36 210
tel. 036 611 922, 036 611 923
faks 036 611 568

postanski dom banja

Vrnjacka Banja Hotel Poštanski Dom