HOTEL „FONTANA“ – VRNJAČKA BANJA

Poštovani,
Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Hotel “FONTANA” u potpuno novom sjaju.
Hotel “FONTANA” se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor sa porodicom, romantične trenutke, poslovne sastanke i sportske susrete. Bogati sadržaji hotela u kombinaciji sa atrakcijama kraljice srpskih banja, učiniće Vaš odmor jedinstvenim iskustvom.

 

VRNJAČKA BANJA je najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji i regionu i tradicionalno vrlo privlačan turististički centar za odmor i rekreaciju. Vrnjačka Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, oko 200 km južno od Beograda. Preko cele godine, posebno u mesecima letnje turističke sezone, Vrnjačka Banja svojim posetiocima nudi izuzetno bogat, sadržajan i raznovrstan kulturno – zabavni program. Brojni sportsko -rekreativni objekti i tereni pružaju vrlo povoljne uslove za rekreaciju i pogodni su za pripreme profesionalnih sportskih ekipa. Veliki broj izuzetno atraktivnih lokacija u okolini Vrnjačke Banje , pruža mogućnost uživanja u lepoti brojnih manastira, starih crkava i tvrđava, kulturno-istorijskih spomenika, planinskih izletišta i reka i vinograda.

SADRŽAJ HOTELA „FONTANA“

  • Kapacitet hotela je 150 soba i apartmana
  • Pansionski i À la carte restoran
  • Konferencijska sala
  • Lobby bar
  • Wellness & Spa centar

APARTMANI

Superior apartmani sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, idealan su izbor za porodice sa decom ili goste koji žele veći komfor tokom boravka. Dnevna i spavaća soba poseduju LCD televizore sa preko 70 kanala, a dnevno osvetljenje u obe prostorije stvara prijatnu atmosferu, za ugodan odmor.

SOBE

Superior sobe, modernog dizajna, u kojima je sve podređeno Vašem uživanju, pružiće Vam nezaboravno iskustvo čak i u periodima odmora. Sve sobe opremljene su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom i sefovima u svakoj smeštajnoj jedinici.

LOBBY BAR

Idealno mesto za trenutke opuštanja ili poslovne sastanke. Detalji koji oplemenjuju prostor, ručno pravljeni komadi nameštaja i dnevna svetlost odišu luksuzom i gostoprimstvom.

PANSIONSKI I „A LA CARTE RESTORAN“

Prijatna atmosfera našeg pansionskog i a la carte restorana, uz vrhunsku ponudu domaće i internacionalne kuhinje i ljubazno osoblje, zagolicaće sva Vaša čula. Pozivamo Vas na ugodno druženje na jednoj od najlepših terasa u Vrnjačkoj Banji.

KONFERENCIJSKA SALA

Multifunkcionalna konferencijska sala površine 500 m², kompletno audio-vizuelno opremljena, pruža mogućnost organizovanja svih poslovnih dogadjaja. Ovaj multifunkcionalni prostor deli se u do 4 nezavisne celine, koje mogu biti uredjene u skladu sa potrebama dogadjaja.

BANKET SALA

Nije lako odabrati najlepše mesto za jedan od najbitnijih dana. Venčanje bi trebalo da bude nezaboravno iskustvo u životu svakog zaljubljenog para. Ono što vam nudimo su: profesionalna usluga, prelep ambijent i pristupačne cene u sali kapaciteta 450 mesta.

WELLNESS & SPA CENTAR

Wellness & Spa centar, zajedno sa fitness zonom i zatvorenim bazenima prostire se na više od 1000 m², i idealno je mesto za odmor i opuštanje od svakodnevnice. Ambijent našeg Wellness & Spa centra kreiran je da udovolji svim Vašim čulima. Gostima hotela na raspolaganju su najmoderniji wellness sadržaji poput Finske saune, Bio saune, Hamama, tuša doživljaja i slane sobe. Odmorite se od stalnih obaveza i priuštite sebi mir i uživanje u zatvorenim bazenima tokom cele godine.

KONTAKT

Hotel „Fontana“ Vrnjačka Banja
www.fontanavrnjackabanja.com
036/612-153; 036/612-154; 036/612-166
prodaja@fontanabanja.com
DOBRODOŠLI!

Hotel Fontana katalog