HOTEL „BREZA“ – VRNJAČKA BANJA

breza vrnjacka banja

Hotel Breza u Vrnjačkoj Banji

Hotel Breza iz Vrnjačke Banje je jedan od najatraktivnijih hotelskih objekata u Srbiji, a samim time i u Vrnjačkoj Banji. Hotel Breza je najtraženiji i najpopularniji Vrnjački hotel. Rešenjem Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja hotel je kategorisan sa tri zvezdice. Hotel Breza se nalazi u centru centru Vrnjačke Banje, okružen cvetnim aranžmanim i zelenim parkovskim površinama, u neposrednoj blizini izvora Snežnik. Hotel Breza ima preko 150 soba sa blizu 300 ležaja (apartmani, jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe).

vrnjacka banja hotel breza

Vrnjačka Banja Hotel Breza

Sve sobe u hotelu Breza imaju TV (domaći i satelitski kanali, kao interni program), moderna kupatila (duboke kade, bide), telefone sa direktnim biranjem. Pogled iz soba na promenadu, banjski park ili planinu Goč je nešto čega ćete se rado sećati i dugo nakon odlaska iz Vrnjačke Banje. Objekat ima šest spratova sa dva moderna lifta (muzika i audio kontakt sa recepcijom).

breza

Breza Vrnjačka Banja

Od sadržaja hotel Breza poseuje još Internet caffe, salu za stoni tenis, diskoteku za ekskurzije, saunu i zatvoreni poluolimpijski bazen – najlepši u ovom delu Srbije, ispunjavaju zabavne i sportsko rekreacione zahteve gostiju. Ponudu upotpunjuju prodavnica suvenira, moderan frizerski salon, veliki parking kao i zatvorena garaža.

Cene smeštaja u Hotelu Breza možete pogledati ovde .
Ukoliko Želte da rezervišete smeštaj u Hotelu pogledajte adresu i telefone:

Hotel Breza

Vrnjačka 26, Vrnjačka Banja
tel. 036 612.400, 602.144, 602.140
faks 036 612.401

bazen u hotelu breza u vrnjackoj banji

Zatvoreni bazen u hotelu Breza