U Vrnjačkom bioskopu od večeras pa do 28.-og januara sinhronizovan animirani film „Družina protiv Živka žabojeda“.Leto je u malom i pospanom gradiću, ali nije sve tako mirno. Viktora, njegovog najboljeg druga Jakoba i ostatak njihove družine gnjavi lokalni siledžija, glupi, dosadni i ružni Živko Žabojed. Ime je dobio po tome što je u stanju da proguta celu živu žabu! Međutim, Viktor i Jakob su odlučili da stanu na put maltretiranju. Uz pomoć mašte i hrabrosti družina će uspeti da mu se odupre i da leto u svom gradu učini lepim…

Ovo dansko ostvarenje premijerno je prikazano na ovogodišnjem, sedmom po redu, Dečijem filmskom festivalu KIDS FEST.Duhovita, zabavna i neobična priča nosi univerzalnu poruku o važnosti prijateljstva i suprostavljanja nasilju.

Projekcija je od 18 časova a ulaznica 150 dinara.

Za one malo starije isto od večeras pa do 28.-og januara samo u terminu od 20 časova akciona krimi drama “Colombiana.

Triler, u produkciji Luka Besona, svojevrstan je omaž filmovima „Nikita“ i „Profesionalac“. Glavnu ulogu igra prelepa Zoe Saldana, koja se proslavila u filmu „Avatar“.

Devetogodišnja Kataleja iz Kolumbije 1992. bila je svedok ubistva svojih roditelja. Jedva je uspela da izbegne masakr, pa beži u Ameriku kod svog rođaka mafijaša Emilija. Petnaest godina kasnije radi za njega kao ubica. Njena vizit karta – orhideja nacrtana na grudima žrtava – poruka je ubicama njenih roditelja. Kataleja je odlučna da se osveti do samog gorkog kraja, čak i ako to znači da će izgubiti sve što voli.

Uloge tumače Zoe Saldana,Michael Vartan,Callum Blue…..

Cena ulaznice takodje 150 dinara.