Vrnjacka Banja – U okviru Vrnjačkog Festivala zdravlja Natura Sanat Fest,koji je u toku u Vrnjačkoj Banji u Kongresnpm centru hotela “Zvezda” prvi put je danas održan Vrnjački Forum zdravlja odnosno Otvoreni dijalog na temu: Zdrav život – između zvaničnih i alternativnih metoda lečenja. Učesnici ovog razgovora koji je danas održan bili su Dr Jasmina Savić Joksimović, Dr Miodrag Živković, Dr Slobodanka Ristić i drugi . Inače, cilj Festivala je da se tokom ova dva dana promovišu univerzalne vrednosti zdravog načina života i lifestyle.

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana održana su brojna predavanja za stručnu i opštu javnost iz oblasti medicine, javnog zdravlja, medical i spa programa, ishhrane i dijete, zdravih stilova života, o mineralnim vodama, iz oblasti homeopatije, hiperbaričnemedicine i drugih oblasti.

vest zdravlja u vrnjackoj banji

Predavanja juče i danas drže stručnjaci i lekari Instituta za javno zdravlje Srbije – Batut, Dom zdravlja Dr Ristić iz Beograda, MedicalSpa Asocijacije, Sekcije za homeopatiju Srbije Specijalne bolnice Merkur i Fakulteta za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje.

HTP ”Fontana” za ovu priliku napravila je najveću Vrnjačku VEGE salatu dok će Maja Volk predstaviti radionicu vege hrane.