Više gradova Srbije na trgovima je organizovalo doček nove Godine po Julijanskom kalendaru, ali su proslave bile skromnije nego prethodnih godina.Ni kiša ni sneg koji je na momente padao nije sprečio ljude da uz pesmu, igru i dobro raspoloženje dočekaju novu godinu. Odredjeni broj vrnjčana sinoć je bio na Trgu u Trsteniku jer dočeka u Banji, naravno, nije bilo . U komšiluku je svirao Amadeus bend i atmosfera je zaista bila odlična. U ponoć uz odbrojavanje i vatromet dočekana je pravoslavna 2012 godina.

Što se tiče zabava u Vrnjačkoj Banji,standradno ugostitelji su u svojim restoranima pnudili meštanima i gostima dobru ponudu ali ,kažu, nije bilo baš kao prethodnih godina. U kristalnoj dvorani hotela “Zvezda” u organizaciji RU”Moravac” Rudjinci i LU “Soko” održana je ribolovačko-lovačka zabava a atmosfera je , tradicionalno,zaista bila dobra.

U Merkuru je održan doček pravoslavne nove Godine odnosno zabava samo za zaposlene u Merkuru.

U Podroomu je nastupao Dženan Lončarević i za Pdroom se zaista tražila karta više. Sve je bilo popunjeno još pre nekoliko dana što potvrdjuje dobru zabavu u ovoj diskoteci.