Vrnjačka Banja ima više bazena i na taj način pruža izuzetan i prijatan odmor i relaksaciju za turiste, koji posete Banju.

Postoje otvoreni i zatvoreni bazeni koji pružaju prijatan boravak i u periodu hladnog vremena.

Otvoreni Bazeni

Od otvorenih bazena možemo da izdvojimo Olimpijski bazen koji se nalazi ublizini mineralnog izvora Snežnik i koji je pogodan za gotovo sve vrste sportova na vodi.

Na putu ka Goču u blizini Vrnjačke Banje, nalazi se bazen Klobuk , obzirom da je nesto izdvojen iz grada, pruža Vam diskretno i prijatno uživanje. To što je nešto izdvojen iz Vrnjačke Banje, nemojte da Vas sekira, ljubazno osblje Bazena Klobuk, ima organizovan prevoz do bazena i natrag do Banje svakih sat vremena u toku dana.

Na lepom Raju se nalazi otvoreni bazen u sklopu turistčkog centra Raj.

Hotel Sani Hil takodje ima otvoreni bazen, koji je izuzetno lep i omogućava Vam prijatan užitak ukoliko ste sa dubljim dzepom :) Sani Hil takodje u svom sklopu ima i Akva Park, ali kao što rekosmo, ukoliko imate više novca, uživaćete u čarima Akva parka i otvorenog Bazena kompleksa Sani Hill, koji je inače jedan od najlepših hotela u Vrnjačkoj Banji.

Zatvoreni Bazeni

Najlepši zatvoren bazen u Vrnjačkoj Banji je svakako bazen u Hotelu Breza. To je jako lep bazen koji radi preko cele godine.

Hotel Fontana u svom sastavu ima zatvoren bazen, ali nažalost on je trenutno u fazi renoviranja.

Hotel Merkur ima dva zatvorerna bazena jedan u okviru hotela u kome se nalazi mineralna voda, a drugi u okviru Wellness centra nedaleko od Tople vode. To je takodje bazen za najizbirljiviji ukus, za goste sa dubljim dzepom, gde je moguće da Vas služe šampanjcem, a vi da provodite prelepe trenutke brčkajući se u prijatnoj vodi bazena.