PSD „Goč“ iz Vrnjačkle Banje nakon letnje sezone i perioda prešlo je sa lokacije banjski park,gde je postavljena stena za penjanje , u zimski prostor, da tako kažemo, u sportsku halu „Vlade Divac“.

Tu se održavaju svakodnevni treninzi gde svi početnici savladavaju osnove penjačkog zanata a oni iskusni koji su to već savladali spremaju se za razna takmičenja i prvenstva.

Jedna od novina je da su proširili salu za vežbanje dovoljno da treninzi budu bolji i da duže traju,druga novina , koja je za članove PSD „Goč“ i najbitnija jeste to da su uz pomoć komisije iz penjačkog saveza spremila smerove na prirodnoj steni koja se nalazi na Goču,u jednom selu na nekih 30-tak km od Banje , na mestu gde je pre 15 do 20 godina bio kamenolom. Stene su ispitane,okruženje je sigurno i postavljeni su smerovi za penjanje po prirodnoj steni.Ovome će naravno moći da se prepuste kako vrnjčani tako i turisti koji imaju iskustva u ovom zanatu , trebaju da se obrate PSD-u Goč koji će sa njima izaći na lice mesta. Postavljena su četiri smera a ukoliko uslovi budu dozvolili biće postavljeno još nekiliko smerova do kraja godine.