Vrnjacka Banja – U okviru „Miličinih ljubičastih dana“ koji će se ove godine odvijati u tri segmenta, Ženski centar Milica uz tehničku podršku TO Vrnjačka Banja organizuje „Vaskršnje jutro“. Uz bogat kulturno umetnički program održaće se i humanitarna prodaja vaskršnjih ukrasa , kolača, licitarskih srca…

centar milica vrnjacka banja

Takodje će biti održana i mini aukcija slika mališana ateljea „Plava četkica“, nastupiće OŠ “Bane Milenković“ Novo Selo, KUD Abrašević, KUD “Vrnjački vez“ pozorištance Talija i drugi. Takodje će posetioci moći da kupovinom raznih zanimljivih stvari daju svoj doprinost u prikupljanju sredstava za nabavku ultrazvučnog aparata za potrebe gradjana Vrnjačke Banje.

jaja za uskrs

Planirano je da se kiti velikiko drvo radosti jajima i licitarskim programom porodice Petrović,biće održano takmičenje u tucanju jajima i još mnogo toga. Na štandovima u okviru ove manifestacije prodavaće se razni proizvodi koje su pripremili PU “Radost“, Udruženje „URDOR“,“Eko Vrba“, UTŠ,biblioteka „Dr Dušan Radić“ i drugi.

Lokacija ove manifestacije je plato kod Vrapca a početak u 11 časova.

Mislili su i na višu silu odnosno vreme pa ukoliko dodje do padavina kompletna manifestacija i dešavanje se pomera u Kristalnu dvoranu hotela „Zvezda“.