Vrnjacka Banja – 7 tačaka dnevnog reda i nekoliko dopuna obeležilo je današnju 72. Sednicu opštinskog Veća opštine Vrnjačka Banja.


Članovi Veća razmatrali su na samom početku sednice predloge za dopunu dnevnog reda i akata koji će se naći na dnevnom redu sednice lokalnog parlamenta koja je zakazana za petak 24.februar.

Članovi Veća razmatrali su Program održavanja,zaštite i razvoja kao i upravljanja opštinskim i nekategorisanim putevima i ulicama kao i rekonstrukcija javne rasvete na području opštine Vrnjačka Banja za 2012 godinu kao i razmatranje zaključaka Odbora za sport i omladinu sa sednice od 14.02. Takodje je na današnjoj sednici razmatran predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o realizaciji Projekta „Uvodjenje obnovljivih izvora energije u PU“Radost“, UTŠŠ sa domom učenika i Gimnaziji Vrnjačka Banja“.

Na dnevnom redu dalje se našao finansijski plan OŠ“Branko Radičević“ Vraneši našta je Veće dalo saglasnost,razmatrani su zahtevi za rešavanje pitanja isplate plata ienovanih i postavljenih lica i zaposlenih u državnim organima.

Pred kraj današnje sednice razmatrane su pristigle žalbe.

Za petak je zakazana redovna sednica SO Vrnjačka Banja.